Lábápolás

Pedikűr problémás és egészséges lábaknak

Kézápolás

Manikür és körömdíszítés

Talpmasszázs

Frissítő reflexzónás talpmasszázs

Lábápolás


Esztétikai pedikűr

Az alapvetően problémamentes lábak és lábkörmök egészségének megőrzése, és az esztétikus megjelenés biztosítása érdekében elvégzett kezelést foglalja magában. Tartalmazza:

 • - enyhébb bőrkeményedések eltávolítását
 • - körmök formázását
 • - professzionális krémekkel történő ápolást

kezeléseket szükség szerint vizes pedikűr gép használatával végzem, kombinálva a hagyományos pedikűr eszközeivel

Pedikűr a speciális ellátást igénylő lábaknak

Azok figyelmébe ajánlom ezt a szolgáltatást, akik fájdalmas, a mindennapjaikat megkeserítő, és az egészséges, normál állapottól eltérő elváltozásokat tapasztalnak lábukon, körmükön. Ilyen elváltozás lehet:

 • - a tyúkszem
 • - a száraz, repedezett bőr
 • - bőrkeményedések
 • - az erős lábizzadás
 • - a megvastagodott körmök
 • - a gombás köröm

Rendszeres pedikűrös kezeléssel a problémák kezelhetők. A kezeléseket szükség szerint ezekben az esetekben is vizes pedikűr géppel végzem, kombinálva a hagyományos pedikűr eszközeivel, illetve professzionális ápoló készítmények használatával. Az elért eredmények megtartása érdekében nagy szerepe van a megfelelő otthoni lábápolásnak is, ebben igény szerint személyre szabottan igyekszem segítséget nyújtani.

A CALLUX PRO professzionális lábápolás

4 lépésből álló lábpeeling rendszer

A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, rendkívül hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz, repedezett bőr eltávolításának A Callux Pro lábápoló kezelés során a lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek, a bőr egészségesen puhává válik. A kezelés egyik külön érdekessége, hogy szike és csiszológép használata nélkül történik, ezért fájdalommentes, nincs sérülésveszély, teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny és érzékeny bőrű vendégeknél is. A Callux Pro kezelés során a láb egy intenzív gél pakolást kap, majd ezután következik a bőrkeményedések eltávolítása és a bőr finomítása, illatos, gyümölcsös peelinggel történő masszázs és végül hidratáló, nyugtató krémezés. A kezelés során használt Callux termékek Vegán minősítéssel rendelkeznek.

Gél lakkozás lábra

Akár esztétikai pedikűr mellé, akár pedikűr nélkül, önállóan. A géllakk a legjobb megoldást jelenti azoknak, akik tartósan (3-4 hét), és körömhosszabbítás nélkül szeretnének ápolt, szép, esztétikus körmöket. A géllakk átmenetet képez a klasszikus körömlakk és a zselé között. Előnye tehát, hogy nem kell várni a száradással, mert LED ill. UV lámpában pár perc alatt megköt, nem sérülékeny, nem karcolódik, így nem kell naponta újralakkozni a körmöket. Sok színben, árnyalatban elérhetőek, változatosan, igény szerint díszíthetőek.

Kézápolás


Bevezető

Kezünk minden pillanatban ki vannak téve a környezeti hatásoknak, a nyári forróságnak, a szélnek, téli hidegnek, ami ellen nem nyújt teljes védelmet a kedvenc kesztyűnk. A háztartási feladatok elvégzése során használt tisztítószereknek, a munkánk közben kezünkre kerülő vegyszerek, szennyeződések, a gumikesztyű hosszú időn történő viselése szintén ront kezeink állapotán, nagyon gyorsan tapasztaljuk, hogy a bőrünk - érdes, feszül, - száraz, apró repedések, - bőrkeményedések, és - elszíneződések jelenhetnek meg rajta. Az igénybe vett kezeink ápolására kínálom:

 • - a hagyományos manikűrt,
 • - a japán manikűrt,
 • - valamint a Callux kezelést.

Szeretném hangsúlyozni, hogy ezek a kezelések férfiak számára szintén elérhetők!

Hagyományos manikűr

Hagyományos manikűr A hagyományos manikűr első lépéseként tisztítással és fertőtlenítéssel készítjük elő a kezeket, majd ezután következik a körömlemezre tapadt bőr eltávolítása, a köröm környékének finomítása, a körmök igény szerinti rövidítése, formázása, és legvégül az ápoló krémmel történő átmasszírozás.

Japán manikűr

Természetes, vitaminban gazdag méhviasszal történik a körmök ápolása, amely beépül a köröm szerkezetébe, így azt erősíti, visszaadja természetes szépségét, növekedését serkenti. Remek gyógymód lehet a gyenge, repedezett körmökre. A japán manikűrrel a hagyományos manikűr kiegészítéseként nyerhetünk nemcsak ápolt, szép, hanem egészséges körmöket is!

Callux kezelés a kéznek

A Callux termékcsaláddal a kézápolás területén is kiemelkedő eredményeket lehet elérni. A gyümölcssavas hámlasztás, a rendkívül magas Urea tartalmú áztató só, a személyre szabott, bőrtípusának megfelelő ápoló krémezés lágyítja, hidratálja bőrét. Valódi megoldást nyújt a rendkívüli módon igénybevett kéznek, a berepedezett, nagyon száraz bőrnek, segít a tenyéren lévő bőrkeményedések csökkentésében, halványítja az elszíneződéseket, javítja a tenyér, a kézfej, ujjak összképét. A kezelés után megszűnik a fájdalmas, feszülő érzés, a bőrét frissnek, puhának és újból rugalmasnak fogja érezni.

Géllak, körömdíszítés

A géllakk a legjobb megoldást jelenti azoknak, akik tartósan (3-4 hét), és körömhosszabbítás nélkül szeretnének ápolt, szép, esztétikus körmöket. A géllakk átmenetet képez a klasszikus körömlakk és a zselé között. Előnye tehát, hogy nem kell várni a száradással, mert LED ill. UV lámpában pár perc alatt megköt, nem sérülékeny, nem karcolódik, így nem kell naponta újralakkozni a körmöket. Sok színben, árnyalatban elérhetőek, változatosan, igény szerint díszíthetőek.

Talpmasszázs


Reflexzónás talpmasszázs

A reflexzónás talpmasszázs elsősorban felfrissülésre, kikapcsolódásra szolgál, feszültségoldó hatású. Kellemes, phentető, nyugtató, ugyanakkor frissítő élményt nyújt a fáradt, elnehezült lábaknak, javítja közérzetünket, harmonizálja testünk és lelkünk egyensúlyát. A masszázs azon az elven alapul, hogy a talpunkon minden szervnek, szervrendszernek megtalálható a pontos helye. Ezeknek az úgynevezett reflexzónák, amelyek masszírozásával energiát juttatunk az adott szervekhez, amely által beindulhat a szervezet öngyógyító mechanizmusa.